torsdag 6 oktober 2011

Tiny Tree Triangle + Ingela P Arrhenius = sant






















I samband med flytten började vi fundera på pasteller och härliga glada färger. Vår förra lägenhet var nyrenoverad när vi köpte den i klassisk "Ljust och fräscht-anda" så nu var det hög tid för färg och lite mer personliga val. Första projektet blev sovrummet där vi slog till på den ljuvliga tapeten Tiny Tree Triangle från Studio Rita. Enda nackdelen är att den bara finns på Photowall så eftersom man inte kan titta på något fysiskt tapetprov blev det något av en chansning. Men en otroligt lyckad sådan! När vi fick hem den hastade vi iväg till färghandeln och valde en rosa färg som skulle passa fint till övriga väggar. Jag hade redan tidigare spanat in en av de nyare affischerna från Ingela P Arrhenius och med den nya färgskalan på plats så var köpet svårt att motstå. Mycket nöjda med resultatet!

Tiny Tree Triangle + Ingela P Arrhenius = True
When we moved, we started to think about bright happy colours for our new apartment. The last one was newly renovated in a bright white setting so it was about time to bring some colour into our life. The first project was our bedroom and we ended up with the lovely wall paper Tiny Tree Triangle from Studio Rita. We bought it online without even seing it beforehand, and it was perfect! We picked a pink colour that would go along with the wall paper and then I just had to buy the new poster from Ingela P Arrhenius. The combination is lovely!

3 kommentarer:

  1. Jättefin tapet och alla färger går så fint ihop! Fin blogg i övrigt också. :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin tapet. Undrar lite om det finns utrymme för att misslyckas med någon våd när man beställer från photowall, eftersom man måttbeställer. Eller blir allt pannkaka då?

    SvaraRadera
  3. Här har det varit stiltje bra länge! Svar på frågan om tapetvåderna: Njae, det finns dessvärre inte så värst mycket utrymme att misslyckas. Vi beställde med några cm extra marginal på bredd och höjd men eftersom de måste mönsterpassas så har man inte så mkt att spela på. Det vi tyckte var trixigast var att inte kunna se hur tapeten såg ut innan man beställde den men vi blev nöjda. Färgåtergivningen på en dataskärm är ju inte alltid så lik den faktiska tapeten men för oss stämde det bra. Ett tips är att vänta med övriga färger tills man fått hem tapeten (om man vill ha fondtapet och komplettera med enfärgad vägg så som vi gjorde) så att man sedan kan ta med sig rullen till färgaffären och få exakt nyans.

    SvaraRadera